UW GROEN, ONZE ZORG…
0477 06 36 57

Vakwerk voor oprit - terras

Groene terrastegels omtoveren tot blinkende parels, graszoden verwijderen of lege bloem- en plantenbakken een nieuwe invulling geven. De aanpak van oprit - terras te Staden door Exterieurconcepten Dejonghe geeft nieuwe fleur aan uw omgeving. Ook thuis in aanleg van verhardingen voor terrassen en oprit.

Aanleg van verhardingen

Zin in een nieuwe frisse look voor uw terras en/of oprit? Laat de experten ter zake een origineel idee uitwerken en in een mum van tijd staat een volledig afgewerkt project klaar. Dankzij vakkennis en materiaal en plantenkennis kunnen praktische aanpak samenvloeien met een mooie groene en fleurige aankleding van uw oprit of terras.

Ook onderhoud van terras en oprit

Verhardingen en andere zaken kunnen door uzelf uitgekozen worden in catalogi, Exterieurconcepten Dejonghe werkt alles voort uit tot een mooi geheel. Of wenst u liever zelf aan de tekentafel te gaan? Ook goed. Dejonghe zorgt ervoor dat uw keuzes aansluiten bij de mogelijkheden.

Achteraf kan gezorgd worden voor een eventueel onderhoud, indien gewenst. Ook komt Dejonghe graag langs om uw verwaarloosde buitenomgeving nieuw leven in te blazen of een nieuwe invulling te geven.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren